Nachtleven Informatie

Ga naar beneden

Nachtleven Informatie

Bericht  Sim op do aug 21, 2008 9:22 pm

Dit is geen snealpreview

Met de uitbreiding Nachtleven kunnen je Sims nog meer genieten van hun avond. Laat ze uit eten gaan in een restaurant, dansen in de disco, met het gezin bowlen op de bowlingbaan en daar kun je vanaf nu allemaal naartoe rijden met de auto.

Vraag diegene mee uit waar je Sim een oogje op heeft en misschien bloeit er wel iets moois op tussen die twee. Dat ligt helemaal aan de aantrekkingskracht en chemie tussen de Sims. De chemie wordt aangegeven door de bliksemflitsen in het relatiepaneel. Je kunt bij het maken van je Sim bepalen wat ze verleidelijk vinden en waar ze op afknappen.Wanneer de date begint komt de datemeter in beeld. Daar wordt aangegeven hoe de date verloopt, wordt het een mislukking of een droomdate? Als aandenken aan je date kun je samen een fotohokje inkruipen en daar foto's maken. Na afloop van de date kan het zijn dat je date je stiekem een cadeuatje langsbrengt.

Kun je geen geschikte partner vinden voor je Sim? Bel dan naar de Koppelende Zigeunerin en zij regelt een date voor je. Hoe meer je haar betaalt, hoe groter de kans dat je date een succes wordt.

Je hoeft niet altijd een date te hebben om met iemand naar de stad te gaan. Je kunt ook een groep vormen om daarmee erop uit te gaan.

Met de uitbreiding Nachtleven kan je Sim een vampier worden. Wanneer je door een vampier gebeten bent, kun je beter niet naar buiten gaan als het licht is. Als je wilt dat je Sim weer normaal wordt kun je de Koppelende Zigeunerin bellen en bij haar een drankje kopen om je te genezen. (Wil je weten hoe je een vampier wordt? Kijk dan bij de lessen op deze site.)

Je Sims kunnen autorijden! Koop een auto en zet hem in de garage of op een oprit. Je kunt nu ieder moment vertrekken, zonder dat je hoeft te wachten op de taxi. Breng je kinderen naar school of ga naar je werk met je eigen auto.

De nieuwe wens bij Nachtleven is Genot. Sims met deze wens houden van plezier en comfort en haten hard werken en spanning.

Een leuk nieuw voorwerp is het DJ-hok, overal waar er eentje stad kan je Sim gaan draaien, maar of hij erg goed is...dat moet je eerst nog maar eens zien.
Je Sims dromen vast allemaal over een zangcarriere, met de Kareoke-set kunnen ze alvast een beetje oefenen, alleen of samen met een vriend of vriendin.

De nieuwe dans, de Smussle, is een soort linedans die aan de Macarena doet denken. Het is een hele gekke dans, je kunt het alleen doen of met heel veel mensen. Soms schamen Sims zich een beetje als ze de Smussle dansen...
Nog een niewe dans is schuifelen, wat je Sims natuurlijk met hun (potentiële) partner kunnen doen.

Mevrouw Rimpelbil valt mensen lastig op hun date als je te close wordt. Ze mept je dan in elkaar met haar tasje! En je kan maar beter niet tegen haar ingaan..

Bron: www.simsense.nl

Sim
Beheerder
Beheerder

Aantal berichten : 30
Registration date : 21-08-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum